WIFI ZDARMA
WIFI PŘIPOJENÍ ZDARMA

RESTAURACE JE NOVĚ POKRYTA SIGNÁLEM VŠECH MOBILNÍCH SÍTÍ
Jídelní lístek | strana 6
<< předchozí strana na začátek další strana >>

Vepřové maso

200 gVepřový steak Duroc marinovaný v mořské soli Maldon, podávaný na fazolových luscích s pepřovou omáčkou /7/
/- Duroc pork steak marinated in Maldon sea salt, served on bean pods with pepper sauce /- Duroc Schweinesteak in Maldon Meersalz mariniert, serviert mit grünen Bohnen und Pfeffersauce

200 gVepřový steak Duroc na tymiánu, podávaný s grilovanou zeleninou a telecím demi glass
/- Duroc pork steak on thyme served with grilled vegetables and veal demi-glace sauce /- Duroc Schweinesteak auf Thymian, serviert mit gegrilltem Gemüse und Kalbfleisch in Demiglace Sauce

200 gVepřová panenka sous vide marinovaná v tymiánu pečená na přepuštěném másle, podávaná se smetanovou liškovou omáčkou /1,7/
/- Thyme – marinated pork tenderloin Sous Vide roasted on clarified butter, served with mushroom cream sauce /- Vakuumgaren mariniertes Schweinefilet auf Thymian, mit Butterschmalz gebraten, serviet mit Pilzrahmsosse

200 gGrilovaný steak z panenky balený v anglické slanině, kladený na lůžku z kukuřičného klasu, doplněný omáčkou z hrubozrnné hořčice /7,9,10/
/- Grilled tenderloin steak wrapped in English bacon served with corn cob and coarse-grain mustard /- Gegrilltes Filet im Englischen Speckmantel, serviert mit Maiskolben und grobkörnigen Senf



<< předchozí strana na začátek další strana >>
poslat odkaz příteli