WIFI ZDARMA
WIFI PŘIPOJENÍ ZDARMA

RESTAURACE JE NOVĚ POKRYTA SIGNÁLEM VŠECH MOBILNÍCH SÍTÍ
Dny zvěřinových specialit
15.10.2007 - 21.10.2007
Dny zvěřinových specialit

Od chvíle, kdy si člověk upekl ulovenou zvěřinu nad ohněm a seznámil se s její pikantní vůní i chutí, propadl jejímu "kouzlu" a stala se součástí jeho jídelníčku, i když ne ve všech dobách byla dostupná všem vrstvám.

Přitažlivost si zvěřina zachovala i dnes a její typická vůně a chuť jí stále zajišťují čestné místo mezi oblíbenými svátečními jídly.

Malý svátek můžete zažít i Vy, pokud navštívíte v těchto dnech naši restauraci a vyzkoušíte jak umí kouzlit naši kuchaři.

                           ZVĚŘINOVÉ SPECIALITY

Studené předkrmy:

 Zaječí paštička s kaňkou brusinek

Filírovaná bažantí prsíčka s borůvkovým přelivem

 Polévky:

Zvěřinové consomé s masovými knedlíčky a celestýnskými nudlemi

Lesnická houbová polévka na poslední leč

Teplé předkrmy:

Zvěřinové nugetky na bramboráčku

Jelení medajlonek zapečený v sýrové podkově

Hlavní jídla:

Zvěřinová jehla s lesním ovocem

 Jelení ranečky plněné houbami a sýrem                                                                                                                                         Srnčí ragů v chlebové kůrce

Bažantí prsíčka protýkaná švestkami, přelitá šípkovou omáčkou

Fořtův kančí řízek

Kančí nudličky na červeném víně

Srnčí plec se šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem

Jídlo pro 2 osoby:

Nadívaný bažant s červeným a bílým zelím a variací knedlíků

Ke každému jídlu sklenička portugalského vína jako pozornost.

 



poslat odkaz příteli